Teknik Mudah Booking Hotel Last Minute Tapi Boleh Dapat Harga Semurah RM1


Siapa yang suka berjalan? Semua orang pun mesti suka berjalan kan. Tapi salah 1 benda yang korang fikir banyak kali sebelum melancong pastilah...
Tapi nak tidur di mana ya? 😕
Jadi saya sebagai orang yg suka booking hotel secara online akan ajar anda cara tempah hotel dengan harga yang amat murah!

Bukan guna trivago, agoda mahupun booking.com, tapi kita guna

Hotel Quickly

Dengan hotel quickly, kita boleh booking hotel semurah RM1 JE! serius! Kalau nak rasa tidur di hotel 5 bintang, RM80 pun boleh dapat dengan aplikasi hotel quickly ni.

Tengok la gambar kat atas tu, hotel 4 bintang pun boleh dapat dengan harga RM1 JEEee...😍😱🙌


STEP by STEP Penggunaan HOTEL QUICKLY

  1. Muat turun aplikasi HOTEL QUICKLY di google play store atau Apple store
  2. Daftar akaun secara PERCUMA melalui akaun facebook anda
  3. Selepas berjaya daftar, klik tiga line berperingkat di sebelah kiri atas handphone anda
  4. Pergi ke KREDIT dan klik REEDEM VOUCHER
  5. Masukkan kod promosi "HADDIN" dan klik REEDEM VOUCHER (hanya boleh ditebus dalam tempoh 24 jam selepas anda download aplikasi Hotel Quickly. Jadi cepat2 reedem kod promosi ni walaupun anda belum set date nak bercuti di mana sebab nanti rugi RM40)
  6. Selepas klik, anda sudah dapat kredit percuma RM40

Teknik asas ni membolehkan anda dapat kredit percuma RM40 (jgn lupa gunakan kod promosi HADDIN).

Jadi, hotel yg berharga RM100, anda boleb dpt dengan hanya RM60 sahaja.

Nak dapatkan diskaun lagi banyak sampai boleh tempah hotel semurah RM1, kena la buat kerja sikit. Sikit je 😄


Share kod promosi yg anda dapat dari hotel Quickly bersama kawan2 anda. Kawan2 anda dapat kredit percuma RM40, anda pula dapat RM45 jika kawan anda booking hotel guna kod promosi anda.
win-win situation kan 😉

Jadi, download aplikasi hotel quickly sekarang dan terus guna kod promosi HADDIN. Sambil tu anda pula boleh terus promosi kod promosi anda kepada kawan2 yang lain! 😋

mudah, kan..dan selamat beramal!

Ulasan

Catatan popular daripada blog ini

5 Pakej perkahwinan Murah di Ipoh

5 Restoran Burger Tersedap di Ipoh