Atur Kewangan Peribadi Anda Dengan Bijak!


Salam sejahtera & Hello kepada semua pembaca! Entry kali ni khas untuk sesiapa yang nak mula rancang kewangan harian, bulanan dan tahunan korang.

Kadang-kadang pelik juga, kemana agaknya hilang duit gaji bulanan kita? Padahal, sebelum tarikh gaji, memang kita dah buat plan untuk belanja bulan depan, bayar bil lah, kereta, motor, nak shopping, dsb......(jangan lupa bagi mak ayah ye hehe)

Tup tup.....aik? Macam terlebih belanja pulak bulan ni. Pernah jadi?

Apa kata kali ni, kita cuba buat kira-kira tentang perbelanjaan bulanan kita. Baru senang nak tahu kemana agaknya duit bulanan yang telah kita simpan dan belanjakan. Kami ada cara best dan mudah untuk anda!

PLANNER BAJET KEWANGAN TAHUNAN PERIBADI - Download sini




Kelebihan Planner ini adalah :
  1. Interface yang mudah digunakan dan difahami. Semua format cell sudah disusun dengan kemas. Penggunaan dalam bahasa Malaysia.
  2. Anda boleh update perbelanjaan harian terus menerus selama 365/366 hari. Jumlah perbelanjaan selama perbulan, malah untuk setahun akan terus dikira secara automatik!
  3. Setiap cell berformat dilindungi password. Jadi, anda tak perlu khuatir akan terpadam format cell yang lain.
  4. Boleh juga digunakan untuk rekod hutang.
  5. Menggunakan Microsoft Office Excel 2007. Jika menggunakan versi lain juga boleh.
  6. Jadual bulanan memudahkan kemaskini harian.
  7. Untuk update perbelanjaan bulanan, anda boleh sertakan nota (ruangan comment) sebagai peringatan atau rujukan.
Fungsi comment memudahkan anda untuk membuat nota rujukan.

Klik SINI untuk muat turun.

Ulasan

  1. Hello,
    Ini adalah untuk memaklumkan kepada orang ramai bahawa Puan Rose Anna, pemberi pinjaman pinjaman peribadi mempunyai membuka peluang kewangan untuk semua orang yang memerlukan apa-apa bantuan kewangan. Kami memberi pinjaman pada kadar 2% kadar faedah kepada individu, syarikat dan syarikat-syarikat di bawah terma dan syarat yang jelas dan mudah difahami. hubungi kami hari ini melalui e-mel di: (roseannamoore70@gmail.com)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Kereta rosak panggil pomen,
Sudah baca harap komen. XD

Catatan popular daripada blog ini

5 Pakej perkahwinan Murah di Ipoh

5 Restoran Burger Tersedap di Ipoh